ADHD kaos epilepsi

5 februari 2021
ADHD kaos epilepsi

Är man impulsiv så är man, jag har accepterat det även min familj känner mig och vet att det är ingen ide att lägga ner energi att försöka stoppa mig för det skapar bara onödig kaos, allt brukar bli bra om man bara lyckas följa med . i min impulsivitet så har jag lärt mig att oftast ha rätt bra kontroll och även om jag ibland kan vara på fel väg så hittar jag tillbaks och allt blir bra tillslut iallafall! Ungefär som en som trippat förklarar hur det är att ta LSD. 

Imorse fick jag en känsla av att jag beställt mat, jag kollade min mail. Jovisst den 8 januari kommer en hemleverans som iallafall var hem hit. När jag kollade beställningen frågade jag mig själv varför det jag beställt detta? jag vet inte ens vad allt är för nå. Matt. Nu.... Hade tydligen också hunnit med att ha 3 epilepsi anfall denna dag.. Och hade även hunnit med att beställa  En matkasse från veckan efter.jaja, nu vet jag iallafall att vi kommer ha mat hemma, plus att jag slipper komma ihåg att handla. Det blev ju ändå rätt bra iallafall. Läkarna säger att man ska sova några timmar när man fått anfalls medicinen, så fungerar inte jag, jag har ju försökt förklara för dom att jag är lite annorlunda och jag känner mig bäst och jag är den som vet hur jag fungerar och oftast så är det inte så för mig. ibland behöver jag två för att ens sluta krampa, andra gånger beställer jag mat eller någonting annat ganska underligt som inte kanske är så normalt, men det är bara så jag fungerar. Lär man känna mig så får man lära sig att det  är så då och då, eller kanske ändå rätt ofta, det är bara så  jag är, miss kaos, men ändå på nå sätt rätt bra kaos tror jag. Följ bara med och njut. Jag kommer handla i panik och tappa focus och skapa kaos runt omkring mig men jag menar inget illa och jag kommer ordna upp allt och försöka få ut så mycket som möjligt, bara jag kan, men ibland är det extra jobbigt pågrund utav all min smärta jag helst bara vill glömma. Men jag ger inte upp. För jag älskar livet, jag kommer ta hand om alla som jag kan. För jag vet hur fort du kan tappa allt.... 

 

 

 

 Jag påminner ofta mina barn om att de kan bli vad de vill bara de vågar, att de ska drömma, sikta högt. Jag vet att de kan bli precis vad de vill bli när de blir stora och jag hoppas de kommer minnas alla samtal om drömmar som vi har och jag hatar när jag får höra barnen växer upp så snabbt. 

 

Kommentera

Senaste inläggen

Även du kan se vad hunden känner

Sia var målmedveten under hela resan, det var som att hon tänkte, nu har du …

Även du kan se vad hunden känner
30 jul 2021

Vårt paradis

Vår resa började med buss från Piteå busstation till umeå station för byte till tåg …

Vårt paradis
21 jul 2021

Jag tog mig hit

Jag fick ju som sagt omplanera hela mitt liv känns det som,. Jag fick från …

Jag tog mig hit
20 jul 2021

Nu är jag fri

  Jag vet inte hur många gånger jag har börjat skriva denna text, varje gång …

Nu är jag fri
20 jun 2021

Nu är jag här

Ibland när jag och hundarna tränar, speciellt när jag tränar hundarna tillsammans brukar jag stanna …

Nu är jag här
12 jun 2021
Fler inlägg