Alla anfall är inte eleptiska

17 februari 2021
Alla anfall är inte eleptiska

Förra veckan slutade tre fingrar att fungera efter ett anfall, igår krampade jag på min opererade axel... Jag är så less på att vården inte gör det dom ska göra, ta reda på varför jag krampar så mycket. Se till att hävda mina kramper! Nej, fortfarande skyller de på varandra trots mina vårdplaneringar. Varför hade jag ens dom frågar jag mig? Var det för att få berätta hur less jag var på dom, för att få säga att jag hade lust att slå dom för att dom inte hjälper mig och min familj? 

Jag vet inte, de får betalt för att göra vad? Jag har sjukersättning för att varje dag få strida för mig och mina barn när jag väl inte ligger i kramper eller gråter av utmattning, förtvivlan. Jag älskar de gångerna jag går in i mig själv är med barnen,orkar leka med dom, tränar med hundarna. Musik är en terapi för mig, jag går in i mig själv, mina hundar kommer och vi dansar tillsammans.

På fredag ska jag till neurologen i sjnderbyn, jag måste lugna mig, hitta ett sätt som gör att jag kommer kunna sansa mig. Han vill antagligen inte ha dit mig och jag vill inte heller ens se honom, jag måste få reda på magnet röngten svaret men jag orkar inte höra nå mera. Sjukvården har gjort mig sjuk och det står jag för, det har jag sagt åt dom flera gånger. Även att jag inte längre har energi att strida mot dom mer, ändå kan jag inte sluta?! Vad är det för fel på mig? Jag vill ju bara att de ska göra sitt jobb, rätt ska vara rätt! Vi som ska ha en bra sjukvård i sverige, ja kanske om msn inte är sjuk och inte behöver dom. jag måste  få ha den lilla energin jag har kvar till min familj och till mig själv varför är det så svårt att förstå? Istället säger läkaren att om mina anfall inte är epileptiska så ska de låta mig krampa. Mina kramper håller i sig 15-30min och hur ska man veta vad kramperna beror på, jag krampar ju oavsett vad? 

Jag har så många gånger frågat mig och även dom hur de kunnat gå en läkare utbildning men det enda dom säger mig alla dina anfall är inte epileptiska, ja det vet jag, jag har 4 epileptiska, ett för smärtan, en för stressen/utbrändheten. jag hittar mer svar på 1177 och läkartidningen? 

Nu måste jag klä på mig och gå ut med mina tjejer så jag hinner till min läkartid så de får kolla upp min axel... Suck... 

 

Kommentera

Senaste inläggen

Nu är jag här

Ibland när jag och hundarna tränar, speciellt när jag tränar hundarna tillsammans brukar jag stanna …

Nu är jag här
12 jun 2021

Dansa när jag dör

Om om om och om igen snurrar det Jag har lovat att alltid finnas här.  …

Dansa när jag dör
21 maj 2021

Väntan gav resultat

Lisa och jag har nu börjat kunna träna in moment för att hon ska hjälpa …

Väntan gav resultat
16 maj 2021

Lisa min vän

När jag tränat, tränar med Lisa brukar jag tänka om du visste min historia lilla …

Lisa min vän
24 apr 2021

Pappa

 Jag har nog alltid varit pappas flicka. Även hans bröder, hans närmaste vänner minns jag …

Pappa
13 apr 2021
Fler inlägg