Dansa när jag dör

21 maj 2021
Dansa när jag dör

Om om om och om igen snurrar det

Jag har lovat att alltid finnas här. 

Att aldrig försvinna från dom oavsett och att vi kommer att klara av detta tillsammans. Jag berättar att jag förstår, att jag ser och hör. Mamma, snälla lämna mig inte. Jag behöver dig. Säger att det kommer ta tid men att allt kommer lösa sig en dag så länge vi håller vårt hopp uppe. Så kommer det gå, 

 

Samtidigt som jag i min ensamhet frågar mig själv hur jag kan lova någonting jag vet att jag kanske inte kommer kunna hålla. Om jag inte kommer kunna hålla det vad gör jag då? , då både försvinner jag och sviker dom. Det hade varit katastrof, det är mitt ansvar. 

 

Jag ser att de ser hur jag mår, jag svarar när de frågar om jag inte är rädd? Såklart att jag är, men man kan inte gå och vara rädd för allting för det skulle göra en galen. Jag kommer klara det här också, på något sätt så kommer det att gå. 

 

Jag minns inte hur den oskadda Ann var och mina barn har alltid växt upp med en mamma som varit sjuk och haft olika skador men den dagen jag dansar vidare, så vill jag att de ska minnas mig när jag var stark, kreaktiv, positiv och social. Jag vill att de ska le när de hör mitt namn och tänker ja det var min galna mamma, hon kanske gjorde konstiga saker ibland men det blev ju bara pinsamt och jobbigt för henne. Hon älskade oss mer än allt annat, visste vad/vart hon ville och hon ville alla väl. Hade hon bestämt sig för nå så såg hon till att det blev så. 

 

När det inre skriker, reagear kroppen genom flykt, det är inget konstigt alls. 

 

Kommentera

Senaste inläggen

Nu är jag här

Ibland när jag och hundarna tränar, speciellt när jag tränar hundarna tillsammans brukar jag stanna …

Nu är jag här
12 jun 2021

Väntan gav resultat

Lisa och jag har nu börjat kunna träna in moment för att hon ska hjälpa …

Väntan gav resultat
16 maj 2021

Lisa min vän

När jag tränat, tränar med Lisa brukar jag tänka om du visste min historia lilla …

Lisa min vän
24 apr 2021

Pappa

 Jag har nog alltid varit pappas flicka. Även hans bröder, hans närmaste vänner minns jag …

Pappa
13 apr 2021

Farfar

Jag gick ner för vår gata, det små regnade och hade hunnit bli höst ute …

Farfar
12 apr 2021
Fler inlägg