Dansa när jag dör

21 maj 2021
Dansa när jag dör

Om om om och om igen snurrar det

Jag har lovat att alltid finnas här. 

Att aldrig försvinna från dom oavsett och att vi kommer att klara av detta tillsammans. Jag berättar att jag förstår, att jag ser och hör. Mamma, snälla lämna mig inte. Jag behöver dig. Säger att det kommer ta tid men att allt kommer lösa sig en dag så länge vi håller vårt hopp uppe. Så kommer det gå, 

 

Samtidigt som jag i min ensamhet frågar mig själv hur jag kan lova någonting jag vet att jag kanske inte kommer kunna hålla. Om jag inte kommer kunna hålla det vad gör jag då? , då både försvinner jag och sviker dom. Det hade varit katastrof, det är mitt ansvar. 

 

Jag ser att de ser hur jag mår, jag svarar när de frågar om jag inte är rädd? Såklart att jag är, men man kan inte gå och vara rädd för allting för det skulle göra en galen. Jag kommer klara det här också, på något sätt så kommer det att gå. 

 

Jag minns inte hur den oskadda Ann var och mina barn har alltid växt upp med en mamma som varit sjuk och haft olika skador men den dagen jag dansar vidare, så vill jag att de ska minnas mig när jag var stark, kreaktiv, positiv och social. Jag vill att de ska le när de hör mitt namn och tänker ja det var min galna mamma, hon kanske gjorde konstiga saker ibland men det blev ju bara pinsamt och jobbigt för henne. Hon älskade oss mer än allt annat, visste vad/vart hon ville och hon ville alla väl. Hade hon bestämt sig för nå så såg hon till att det blev så. 

 

När det inre skriker, reagear kroppen genom flykt, det är inget konstigt alls. 

 

Kommentera

Senaste inläggen

Växer upp och skiner

Vi har även hunnit ha två små valpar här som upp till tvp dagar var …

Växer upp och skiner
12 nov 2021

Min lilla vän

Jag tappar lätt fokus, speciellt när jag blir stressad. Jag glömmer så lätt bort vem …

Min lilla vän
6 okt 2021

Hela mitt liv

Människor säger att andra flyr av rädsla och ja många gånger så är det så …

Hela mitt liv
30 sep 2021

Destruktivitetens värld

Om jag berättade om mitt liv skulle du få höra om mycket sorg, smärta och …

Destruktivitetens värld
30 sep 2021

Tro, hopp, kärlek

Jag gör det jag tror på och det jag behöver och vill ha. jag kämpar …

Tro, hopp, kärlek
10 sep 2021
Fler inlägg