Det finaste för mig?

19 februari 2021
Det finaste för mig?

Jag hade alltid så många frågor som ung om allt, speciellt om vad som verkligen var rätt och vad som var sant. När jag blev vuxen ville jag berätta vad jag fått reda på, vilka frågor som fortfarande fanns? 

Ju fler svar, ju fler frågor kom? Ibland försökte jag hitta svaret på vem jag var. 

Det finns bara en som har alltid älskat mig oavsett vad, du har ofta stärkt mig. Du har på något sätt alltid trott på mig fast jag ibland slirat utanför vägen ibland, spunnit iväg, sökt aktiviteter för att få huvudet att vara lugn så den fått jobba. Förstår jag inte, måste jag förstå. Jag önskar jag hade vetat alla svaren. Jag försöker söka det omöjliga ibland hittar jag det som man inte kanske ska. Men jag kan inte sluta. Jag kan inte varva ner, det är min svagaste punkt!

För då tar min smärta över min kropp, mina tankar gör mig hela mig kaos. Jag börjar göra saker som jag inte ska och även om det oftast blir bra så önskar jag bara lugn och ro. Du har vetat att jag skulle komma tillbaka för jag har alltid velat bevisat för dig att jag är god nog att lita på!

Jag har alltid trott på att familjens kärlek till varandra är det starkaste som finns! Ibland har jag tvivlat, ibland vill jag ha ett hopp. 

Jag vill ha en familj som kan lita på varandra och som där man vet att vad som än händer så kan man lita på varandra, så finns man för varandra oavsett, det är kärlek för mig! Det enda man egentligen behöver. Det som tar en fram! 

Kommentera

Senaste inläggen

Nu är jag här

Ibland när jag och hundarna tränar, speciellt när jag tränar hundarna tillsammans brukar jag stanna …

Nu är jag här
12 jun 2021

Dansa när jag dör

Om om om och om igen snurrar det Jag har lovat att alltid finnas här.  …

Dansa när jag dör
21 maj 2021

Väntan gav resultat

Lisa och jag har nu börjat kunna träna in moment för att hon ska hjälpa …

Väntan gav resultat
16 maj 2021

Lisa min vän

När jag tränat, tränar med Lisa brukar jag tänka om du visste min historia lilla …

Lisa min vän
24 apr 2021

Pappa

 Jag har nog alltid varit pappas flicka. Även hans bröder, hans närmaste vänner minns jag …

Pappa
13 apr 2021
Fler inlägg