Jag tog mig hit

20 juli 2021
Jag tog mig hit

Jag fick ju som sagt omplanera hela mitt liv känns det som,. Jag fick från att planerat hela vår familjs resa från sverige, till portugal samtidigt som jobb byte i ett nytt land och öppna eget samtidigt som att ta sorgen med traumaut av att mitt liv förändrats drastiskt till att vi inte kunde uppfylla vår dröm. avboka allt, samtidigt styra om flytten i panik till piteå efter en trafik olycka där jag även fick wiplesh och inte kunde stå, röra mina armar, ta hand om mig själv. Jag tappade bort mig själv och dagarna blev mer och mer dimmiga.

Jag kämpade mig igenom smärtorna när det gjorde för ont satt jag och grät, kräktes eller började kämpade av snärtan. Det var under denna tid som Jag lärde mig känna anfallen som utlöses av min smärta. De börjar i benen och stegrar uppåt, stegrar i styrka och tillslut går de inte att kontrollera och blir till kramp anfall.

Hur kan det vara så svårt att bara hitta rätt meficin, de har ju endadt provat 3 stycken. I journalen står det att de provat allt de kan. Det enda jag vill är att bli jag igen. Är det så mycket begärt? 

Jag lärde mig drömma som liten det är en gåva man ska vara rädd om man har. Den har hjälpt mig att tagit mig  vidare gånger då jag har den att tacka. Jag tackar även, att även om jag alltid kännt sorg så har jag alltid älskat livet. 

Jag ville bli någon jag stod för att vara, jag vill kunna säga vad jag vill när jag vill, vad jag tycker. Jag tycker att rätt ska vara rätt. Att det hade varit lättare att göra rätt från början istället för att slippa krångla sen? Ibland frågar jag mig om det är världen eller jag som är konstigast? 

Min styrka har alltid varit min ADHD men den har även gjort att min kropp behövt ha mer ont eftersom jag alltid gör för mycket. 

Jag vill bara hitta mitt ro igen.. 

Kommentera

Senaste inläggen

Även du kan se vad hunden känner

Sia var målmedveten under hela resan, det var som att hon tänkte, nu har du …

Även du kan se vad hunden känner
30 jul 2021

Vårt paradis

Vår resa började med buss från Piteå busstation till umeå station för byte till tåg …

Vårt paradis
21 jul 2021

Nu är jag fri

  Jag vet inte hur många gånger jag har börjat skriva denna text, varje gång …

Nu är jag fri
20 jun 2021

Nu är jag här

Ibland när jag och hundarna tränar, speciellt när jag tränar hundarna tillsammans brukar jag stanna …

Nu är jag här
12 jun 2021

Dansa när jag dör

Om om om och om igen snurrar det Jag har lovat att alltid finnas här.  …

Dansa när jag dör
21 maj 2021
Fler inlägg