Jag tog mig hit

20 juli 2021
Jag tog mig hit

Jag fick ju som sagt omplanera hela mitt liv känns det som,. Jag fick från att planerat hela vår familjs resa från sverige, till portugal samtidigt som jobb byte i ett nytt land och öppna eget samtidigt som att ta sorgen med traumaut av att mitt liv förändrats drastiskt till att vi inte kunde uppfylla vår dröm. avboka allt, samtidigt styra om flytten i panik till piteå efter en trafik olycka där jag även fick wiplesh och inte kunde stå, röra mina armar, ta hand om mig själv. Jag tappade bort mig själv och dagarna blev mer och mer dimmiga.

Jag kämpade mig igenom smärtorna när det gjorde för ont satt jag och grät, kräktes eller började kämpade av snärtan. Det var under denna tid som Jag lärde mig känna anfallen som utlöses av min smärta. De börjar i benen och stegrar uppåt, stegrar i styrka och tillslut går de inte att kontrollera och blir till kramp anfall.

Hur kan det vara så svårt att bara hitta rätt meficin, de har ju endadt provat 3 stycken. I journalen står det att de provat allt de kan. Det enda jag vill är att bli jag igen. Är det så mycket begärt? 

Jag lärde mig drömma som liten det är en gåva man ska vara rädd om man har. Den har hjälpt mig att tagit mig  vidare gånger då jag har den att tacka. Jag tackar även, att även om jag alltid kännt sorg så har jag alltid älskat livet. 

Jag ville bli någon jag stod för att vara, jag vill kunna säga vad jag vill när jag vill, vad jag tycker. Jag tycker att rätt ska vara rätt. Att det hade varit lättare att göra rätt från början istället för att slippa krångla sen? Ibland frågar jag mig om det är världen eller jag som är konstigast? 

Min styrka har alltid varit min ADHD men den har även gjort att min kropp behövt ha mer ont eftersom jag alltid gör för mycket. 

Jag vill bara hitta mitt ro igen.. 

Kommentera

Senaste inläggen

Växer upp och skiner

Vi har även hunnit ha två små valpar här som upp till tvp dagar var …

Växer upp och skiner
12 nov 2021

Min lilla vän

Jag tappar lätt fokus, speciellt när jag blir stressad. Jag glömmer så lätt bort vem …

Min lilla vän
6 okt 2021

Hela mitt liv

Människor säger att andra flyr av rädsla och ja många gånger så är det så …

Hela mitt liv
30 sep 2021

Destruktivitetens värld

Om jag berättade om mitt liv skulle du få höra om mycket sorg, smärta och …

Destruktivitetens värld
30 sep 2021

Tro, hopp, kärlek

Jag gör det jag tror på och det jag behöver och vill ha. jag kämpar …

Tro, hopp, kärlek
10 sep 2021
Fler inlägg