Lisa min vän

24 april 2021
Lisa min vän

När jag tränat, tränar med Lisa brukar jag tänka om du visste min historia lilla vän. Då hade du förstått kärleken, tiden jag gett, förståelsen, tryggheten, friheten vi kan känna med varandra.

Du är så känslig, du är så försiktig, så rädd för att göra fel. Tillsammans med din låga självkänsla, blev det jobbigt för dig att komma in med mig och Sia som var så taghta och självsäkra på allt vi gjorde tillsammans( sia jobbade redan då som alarmerande epilepsi hund och assistanshund för mig) Sia ville inte heller att någon annan än hon skulle göra någonting åt mig.

Inte konstigt alls eftersom det var ju det hon var van vid, Sia älskar att jobba och jag älskar att jobba med henne och har alltid låtit Sia vara min enda. Det är ju det hon var! Fortfarande ibland måste jag ta ut Sia när jag tränar Lisa för att hon inte ska ta över.,men idag börjar Lisa ta mer plats och det är kul att se. Hon har börjat tro på sig själv för hon har äntligen har sett att hon är duktig på saker. Lisa är riktig duktig, vissa saker bättre än Sia, andra inte.  hon är och kommer aldrig bli  lika skarp, men hon är så mycket annat. Hennes låga självkänsla släppte mest när jag började att träna dom tillsammans och lisa fick känna att hon  fick vara med och se att hon klarar det Sia klarar, det växte hon verkligen av. Precis som barn,

Ändå säger de flesta åt mig de är bara mina hundar. Jag håller inte med, jag tycker faktiskt det är trångsynt. Ja hundar lever kortare oftast, men hur kan man veta att ens barn inte blir sjukt eller drabbas av en olycka som ung? Ta vara på tiden ni har tillsammans och gör allt ni kan tillsammans istället medans tiden finns, det är det slm betyder någonting, skapa kärlek och glädje. Ibland betyder en hund mer än en människa. Det kan jag lova er med hela mitt hjärta.. 

 

Kommentera

Senaste inläggen

Även du kan se vad hunden känner

Sia var målmedveten under hela resan, det var som att hon tänkte, nu har du …

Även du kan se vad hunden känner
30 jul 2021

Vårt paradis

Vår resa började med buss från Piteå busstation till umeå station för byte till tåg …

Vårt paradis
21 jul 2021

Jag tog mig hit

Jag fick ju som sagt omplanera hela mitt liv känns det som,. Jag fick från …

Jag tog mig hit
20 jul 2021

Nu är jag fri

  Jag vet inte hur många gånger jag har börjat skriva denna text, varje gång …

Nu är jag fri
20 jun 2021

Nu är jag här

Ibland när jag och hundarna tränar, speciellt när jag tränar hundarna tillsammans brukar jag stanna …

Nu är jag här
12 jun 2021
Fler inlägg