Pappa

13 april 2021
Pappa

 Jag har nog alltid varit pappas flicka. Även hans bröder, hans närmaste vänner minns jag än idag hur mycket jag älskade att vara med. Med dom fick jag alltid vara mig själv, de orkade med mig och lyssnade på hur jag ville dansa vidare i livet även om de kanske aldrig trodde att jag skulle dansa iväg så långt. 

Kärleken till min pappa kommer jag aldrig kunna förklara men jag ville göra honom stolt, jag ville ge tillbaka lite av det som han gav mig som barn.  Jag har redan överlevt flera gånger, nu har jag nog inte många liv kvar,  jag flyttade upp igen för hans skull, för att jag tänkte att om jag kunde vara med honom nu, så visste han vart jag är, han fick ha sin familj nära sig som han vill. Då kunde jag ge honom någonting, kanske lite ro i hans själ ialla fall.  Som hacke sa, spanien finns ju kvar..

Jag växte upp, älskade livets utmaningar. Jag snubblade, trampade snett, föll inte alltid för att jag ville det men jag tog mig iallafall alltid upp igen.Min pappa har alltid funnits där. Jag levde på hoppet, efter karman, på kärleken. Jag är helt övertygad idag, att man tar sig längst på tankens kraft, att hålla sitt hopp uppe, att vara ödmjuk, att älska och behandla andra väl. Göra det man älskar och det som man mår bra av! Sikta högt, alla kommer vi komma ner igen. 

Jag älskar idag inte bara min familj och mina barn utan jag älskar idag även mitt liv och mig själv!  Jag har inte bara en bra utbildning och stor jobb erfarenhet, utan jag har en erfarenhet av det verkliga livet också. Jag vet hur det är att ha det bra ställt. Att äga och ha allt det man vill ha i ens liv,att kunna ge allt det man vill till sina barn. jag vet också hur det är att känna sig annorlunda och rädd för vad alla andra ska tycka och tro. Jag har sett personer som lever utan någonting, utan någon  som gör det värt att leva. Hur ens hopp har slocknat och hur man inte bryr sig om man lever eller är död. Jag har sett de som lever över sina tillgångar, med skulder. Vad äger de, sina lån? Det är mycket tragiskt, jag önskar det inte behövde vara så. 

Livet kan vara väldigt djup och farlig, jag har aldrig dömt någon och skulle aldrig heller göra det, för mig betyder alla lika mycket, min ödmjukhet har jag fått från min pappa! 

Jag älskar dig pappa! 

 

 

Kommentera

Senaste inläggen

Nu är jag här

Ibland när jag och hundarna tränar, speciellt när jag tränar hundarna tillsammans brukar jag stanna …

Nu är jag här
12 jun 2021

Dansa när jag dör

Om om om och om igen snurrar det Jag har lovat att alltid finnas här.  …

Dansa när jag dör
21 maj 2021

Väntan gav resultat

Lisa och jag har nu börjat kunna träna in moment för att hon ska hjälpa …

Väntan gav resultat
16 maj 2021

Lisa min vän

När jag tränat, tränar med Lisa brukar jag tänka om du visste min historia lilla …

Lisa min vän
24 apr 2021

Farfar

Jag gick ner för vår gata, det små regnade och hade hunnit bli höst ute …

Farfar
12 apr 2021
Fler inlägg