Sia lärde mig om panikångest

30 januari 2021
Sia lärde mig om panikångest

Jag minns det som igår, jag satt i trappen i huset i sjulsmark i hallen och hade en panikångest attack och som vanligt så var Sia vid min sida. Jag höll min högra hand på henne och strök henne över ryggen för hon var den som lugnade de mig vid mina angestattacker. 

 

Plötsligt  så får jag en känsla i min kropp som inte riktigt går att beskriva med ord men jag känner hur ångesten går över från mig till henne, samtidigt som jag ser hur hon börjar flåsa börjar min hyperventilering avta.

Min första känsla när jag förstår att hon tagit över min ångest var att jag fick panik för jag ville inte att hon skulle behöva känna den så jag blev så rädd, men jag såg att det inte tog lång tid innan hon kunde släppa den och då slutade hon flåsa. jag förstod att hon tagit den av mig av kärlek och för att hon klarade av att släppa den lättare än mig...

 

Inga mediciner har fått mig att hantera min panikångest, inga psykologer, däremot Sia lär mig mer om mig själv än någon annan jag mött. Idag är det inte bara min ångest hon kan hjälpa med eller panikångestattacker hon kan ta över, hon kan även ta över andras också. Hon har energier/krafter förmågor som är vädigt speciella,, hon är verkligen min underhund! 

Jag kan än idag inte förklara hur detta är möjligt men jag vet att det går, Sia klarar det. Jag tror det handlar om kärleken och relationen man har till varandra! 

Kommentera

Senaste inläggen

Tro, hopp, kärlek

Jag gör det jag tror på och det jag behöver och vill ha. jag kämpar …

Tro, hopp, kärlek
10 sep 2021

Har man ett val

Ovissheten är den värsta känslan jag vet. Nu är jag inskriven här, fått mitt sip …

Har man ett val
19 aug 2021

val

Jag känner att jag har två val att ta, det ena är att lyssna på …

val
13 aug 2021

Dömd av ens sjukdom

Jag tycker att  det är sorgligt och beklagligt hur man blir behandlad  som "vanlig" svensk …

Dömd av ens sjukdom
3 aug 2021

Även du kan se vad hunden känner

Sia var målmedveten under hela resan, det var som att hon tänkte, nu har du …

Även du kan se vad hunden känner
30 jul 2021
Fler inlägg