Slut på energi

21 januari 2021
Slut på energi

Här är vi igen, vaknar innan klockan 5 igen. Jag minns förr när saker var enkla, när det inte gjorde så ont som på det här sättet

För mina barn och för min familj måste jag få ner min smärta och ta bort mina rädslor. De kan inte få lida mer av mig, ja jag vet att det inte är mitt fel att jag har skador och från olyckor, men de lider av att se hur ont jag har och när jag ser hur de lider så lider jag mer och smärtan ökar bara. Jag minns att läkarna berättat att svår nervsmärta kan sätta sig på psyket. Vid den den tidpunkten så hade jag fortfarande "bara nervsmärta på vänster" sida utav min kropp, mest i benen. Nervsmärtan har alltid gått att få ner genom att röra på sig, jag som var aktiv levde de flesta dagarna, vanliga dagar. så nervsmärtan var jobbigast för mig på kvällarna när jag skulle lägga mig och på nätterna., ibland när mina toppar var som högst så kunde det på morgnarna vara tygre än vanligt..men fortfarande genomöidligt… Nu är smärtan utanför kontroll…. 

 

 

 

Första mötet med alla läkarna gjort.. Över 2 timmar för att prata om min medicinering, skylla fram och tillbaka… Hmm… Men jag fick ut lite av den ialla fall och de blev upptryckta mot väggen som man verkar behöva sätta dom… Dock grundproblemet min nervsmärta kan de inte göra någonting åt för ingen läkare har kompetens nog för den…. Ett barn som blir sviken av oss vuxna får ärr av oss och frågesätter oss vuxna och skapar en besvikelse på vuxenvärlden, är det då så konstigt att jag som gång på gång blivit sviken av vården frågesätter dom? Jag får också ärr, vården har ju gjort mig mycket sjukare än vad jag behövt bli. Mitt förtroende till vården är idag 0!

 

Efter mötet var jag såklart utmattad, frustrerad, ledsen och hade jätte ont och detta gjorde att jag började krampa och fick ett stort epilepsi anfall….nu är det bara att ladda om för imorgon är det provtagning och nytt möte! 

 

 

Hur fort jag än springer, kan jag aldrig springa ifrån min smärta! 

 

Kommentera

Senaste inläggen

Tro, hopp, kärlek

Jag gör det jag tror på och det jag behöver och vill ha. jag kämpar …

Tro, hopp, kärlek
10 sep 2021

Har man ett val

Ovissheten är den värsta känslan jag vet. Nu är jag inskriven här, fått mitt sip …

Har man ett val
19 aug 2021

val

Jag känner att jag har två val att ta, det ena är att lyssna på …

val
13 aug 2021

Dömd av ens sjukdom

Jag tycker att  det är sorgligt och beklagligt hur man blir behandlad  som "vanlig" svensk …

Dömd av ens sjukdom
3 aug 2021

Även du kan se vad hunden känner

Sia var målmedveten under hela resan, det var som att hon tänkte, nu har du …

Även du kan se vad hunden känner
30 jul 2021
Fler inlägg