Vill läkare göra patienter till missbrukare?

20 februari 2021
Vill läkare göra patienter till missbrukare?

Läkarna har skrivit ut Benzo åt mig i behov för mina epilepsi anfall sedan hösten 2013 och sen våren 2016 för att lugna min stress och oro för att min smärta gjorde mig tokig. Jag bad då om kbt-tearpi och erbjöd mig därför att samtidigt utreda min Adhd för jag visste att de hade den terapin där på enheten. De skrev bara ut benzo och erbjöd mig en sjukskrivningstid. Jag sa ja till benso för jag tänkte att jag skulle tacka ja till benso för jag behövde någonting ibland för att lugna mig, inte spinna iväg.  jag visste jag skulle bli tokig i mitt huvud av att göra ingenting. Så jag tackade nej till sjukskrivning, sa att det inte var en lösning, att jag bara ville ha hjälp med att få kontroll på dom värsta topparna på min smärta. 

 

När jag blev påkörd i bilen 2018 och fick wiples, så ville jag ha en behandling, läkarna kunde inte, visste inte längre vad de skulle göra och skrev bara ut mer och mer opiater. ( jag larmade om att de inte var bra för mig) 2019 voltade jag med hästen och fick ännu fler opiater utskrivna. Tillslut så sa min man och anhöriga att jag hade blivit annorlunda. Klart jag som alla andra hade svårt att acceptera det från början. Jag minns inte, men kan tänka mig att jag ett tag hade svårt för att svälja min stoltheten ett tag och tänkte att de måste ha förstått fel. Jag bör ha vänt och vridit många gånger på allt, för att tillslut lyckades jag ju hitta rätt. jag sa hela tiden till läkarna att det inte var rätt med så mycket medicin . Jag avgiftade till slut opiatera själv hemma, de förstörde mig både fysiskt och fysiskt. Jag har idag hellre mer ont än äter dom, för deras biverkningar är värre än vad deras lilla del av smärtan de faktiskt tar bort. De var inte bra för mig, ni bad mig äta dom, skrev ut dom och nu är det jag som får frågan om jag kan inse, erkänna och ta emot deras missbrusvård planering. neurologen erbjuder åt mig avgiftning mot benso, om jag kunde erkänna och säga att det blivit för mycket benso för mig? Vad tror dom egentligen, ska jag tacka er? 

Hur ska jag tycka att ni gör mig en tjänst som erbjuder mig vård för bensomissbruk när jag behöver hjälp mot min smärta? 

Det känns helt fel, det är väl ni som är leg. Läkare? Har de skrivit ut läkemedel till mig i alla år för att nu skicka mig på avgiftningen? 

Om läkare nte gör det här mot mig för att förfina/släta över vad de gjort mot mig hur ska jag tolka det då? 

Läkemedel Släktet må vara rika! 

Kommentera

Senaste inläggen

Även du kan se vad hunden känner

Sia var målmedveten under hela resan, det var som att hon tänkte, nu har du …

Även du kan se vad hunden känner
30 jul 2021

Vårt paradis

Vår resa började med buss från Piteå busstation till umeå station för byte till tåg …

Vårt paradis
21 jul 2021

Jag tog mig hit

Jag fick ju som sagt omplanera hela mitt liv känns det som,. Jag fick från …

Jag tog mig hit
20 jul 2021

Nu är jag fri

  Jag vet inte hur många gånger jag har börjat skriva denna text, varje gång …

Nu är jag fri
20 jun 2021

Nu är jag här

Ibland när jag och hundarna tränar, speciellt när jag tränar hundarna tillsammans brukar jag stanna …

Nu är jag här
12 jun 2021
Fler inlägg