She makes me happy!

6 november 2019
She makes me happy!

Operationen har gått bra och jag var hemma redan i måndags eftermiddag, nu väntar en längre läkningstid och en lång rehabilitering. Hur som helst så är det äntligen gjort. 

Sia markerar för Magnus, mamma och Emma att någonting är fel med mig. Stakars tjej, jag förstår att det är operationen hon känner av men Sia vet inte hur hon ska bete sig, eller vad hon ska markera på. Stakars hjärtat. 

Glömmer nästan alltid bort all tid och träning jag lagt på Sia för att få henne att bli den hon är idag, den jag ville att hon skulle bli. När jag började träna sia började jag att skapa en relation, och tränade på att få en AV och PÅ knapp som det kallas. (Alltså att kunna leka och kampa men med ett litet kommando kunna avbryta lika snabbt. Det och en stark relation är viktigt att ha enligt mig. Allt blir så mycket enklare om man har en stark och stabil grund att stå på. 

Sen ville jag ha Sia nära mig och att hon är lojal, så jag gav henne uppmärksamhet, då gav hon mig ännu mera uppmärksamhet.

Lojalare hund än den Sia är idag, har jag aldrig haft. Ju sämre jag blivit, ju mer har vi lärt oss, och det är en sån känsla varje gång vi samarbetar, vi löser svårigheterna vi möter i vardagen tillsammans, även om det ibland tar tid så än så länge har vi löst alla just för att vi alltid gör det tillsammans. Känslan när jag känner vårt samspel är otroligt.

Sia är en stor lycka i mitt liv!

Kommentera

Senaste inläggen

Även du kan se vad hunden känner

Sia var målmedveten under hela resan, det var som att hon tänkte, nu har du …

Även du kan se vad hunden känner
30 jul 2021

Vårt paradis

Vår resa började med buss från Piteå busstation till umeå station för byte till tåg …

Vårt paradis
21 jul 2021

Jag tog mig hit

Jag fick ju som sagt omplanera hela mitt liv känns det som,. Jag fick från …

Jag tog mig hit
20 jul 2021

Nu är jag fri

  Jag vet inte hur många gånger jag har börjat skriva denna text, varje gång …

Nu är jag fri
20 jun 2021

Nu är jag här

Ibland när jag och hundarna tränar, speciellt när jag tränar hundarna tillsammans brukar jag stanna …

Nu är jag här
12 jun 2021
Fler inlägg